Du trenger ikke være Equinor for få tilgang til den beste IT-løsningen

Cloudservice Equinor
Equinor, Microsoft, Azure, Office 365, Cloudservice

 

Microsoft har signert en milliardavtale med Equinor, som også innebærer at Microsoft skal bygge sine to første datasentre på norsk jord. Lokasjonene som nevnes er Stavanger og Oslo. Her sies det an man skal spisse løsninger mot olje og gass-relatert virksomhet i Norge. Det er positivt for oss og andre Norske firma at det satses også i Norge. Da er det nærliggende å anta at Microsoft vil tilby disse datasentrene til alle som måtte ønske å benytte dem.

Gratulerer til Equinor med et godt valg, de bekrefter det Cloudservice har sagt siden oppstarten i 2012, dette er den ledende IT-løsningen på markedet på pris og kvalitet.

For dere som ikke er Equinor og får Microsoft til å komme til Norge,  du trenger verken være mange tusen ansatte eller ringe til Microsoft, vi har tilbudt disse løsningene i flere år. Vi er vandt med Norske behov i Microsoft Azure og Office 365.

Ta kontakt dersom dette er av interesse for din bedrift, så tar vi en uforpliktende prat om mulighetene som ligger i disse løsningene

www.cloudservice.no/kontakt

 

 

 

 

Share on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookEmail this to someone