Kurs

Introduksjonskurs i cloud computing (Office365, Google Apps) for bedriftens ansatte. Lær å ta i bruk den nye løsningen, eller få et bedre beslutningsgrunnlag før eventuell overgang til skytjenester.

Cloudservice kjører jevnlig kurs for bedrifter som har tatt beslutningen om å gå over til skytjenester (uavhengig av leverandør), eller bedrifter som er i vurderingsfasen. Vi kjører et “godt lunsjmøte” (eller et par timer på starten eller slutten av dagen) med spesialtilpasset innhold.

Typiske introduksjonskurs i nettsky-tjenester / cloud computing inneholder ofte følgende element:

  • Generelt om cloud computing
  • Tjenesteinnhold og bruk av Office365 // Google Apps // annet
  • Kurs Office 365 og kurs i Google Apps
  • Muligheter for best utnyttelse av systemet
  • Problemstillinger ved overgang til løsningen

Normalt avholdes disse kursene i kundens lokaler. Erfaringen vår tilsier at en ikke bør være særlig over ti deltakere, da det i høyeste grad er et interaktivt kurs – for mange er det en hel del spørsmål knyttet opp til overgangen, eller etter overgangen, og for fremdriften er det derfor viktig at vi ikke blir for mange,

Cloudservice har også egne kurslokaler på Forus. Her kan alle deltakere sitte “hands on” med enten sin egen pc eller en av våre.

Det er også mulig å leie kursrommet / pc-rommet til andre formål; enten for egne bedriftsinterne kurs med egen kursholder, eller leie inn oss som kursholdere i f.eks Office-pakken, Outlook 2010, Sharepoint eller liknende.

Ta kontakt med oss for å arrangere kurs eller informasjonsmøte i Office365, Google Apps og andre skytjenester.
Kursrommet på Forus ligger 15 minutt fra Stavanger, 5 minutt fra Sandnes, men vi kan også gjennom våre partnere holde kurs andre steder i landet.

Kontakt oss for tilbud på kurs eller leie av kursrom.