Microsoft Office 365

Trenger du hjelp med oppsett eller migrering?

Vi hjelper deg å ta i bruk Office 365. Vi kan hjelpe deg med alt fra kjøp av løsningen til migreringen fra eksisterende plattform, klientoppsett, oppsett av Sharepoint m.m.

Ta kontakt med oss om du ønsker hjelp til Office 365.

Hva er Office 365?

Office365 er Microsoft sin kontor/Office-løsning i nettskyen. Alle de mest brukte programmene og tjenestene til Microsoft er inkludert i Office365. Cloudservice hjelper din bedrift med Office 365-satsingen.

For de aller fleste kundene så passer en av Microsoft sine bedriftspakker (som de kaller for “planer” – les mer.) – disse kan leveres i ulike kombinasjoner: typisk så sitter noen brukere på vanlige pc’er, mens noen brukere kun jobber ute uten daglig kontakt med pc. Dette gjelder for de fleste håndtverksbedrifter, mange konsulentvirksomheter, bedrifter innen hotell/restaurant og så videre. Cloudservice hjelper deg med å tilpasse pakkene til Microsoft til din bedrift.

Det er verdt å merke seg at Microsoft har inkludert lisens på Office 2013 (til bruk lokalt på pc’en din) i de vanligste “pakkene” med Office365 – allerede her er det penger å spare. Office365 er et svært godt alternativ til Open Value Subscription (OVS)-avtalene til Microsoft. Snakk med Cloudservice om lisensiering av Office-produktene dine.

En kort oversikt over hva som leveres i Office365:

 “Alle” kjenner Office-pakken. Verdens ledende kontorpakke i en form som passer for bedriften din, både i dag og i fremtiden. Office Professional Plus er en versjon av Microsoft Office som leveres som en fleksibel tjeneste, og som støttes av skytilkoblede Office365-tjenester. Du får de siste versjonene av Office-programmene og Office Web Apps.

Lær mer om Office 365 Pro Plus >

 Exchange er en av de mest brukte mail-løsningene, og kjent for de fleste. Exchange Online gir deg e-post, kalender og kontakter, sikkert og pålitelig. Med Exchange Online kjører du e-posten på Microsoft sine “geo-overflødige servere”, beskyttet av innebygde filtre mot virus og søppelpost.

Lær mer om Exchange Online >

 Sharepoint er samhandling. Microsoft sin Online-versjon er ikke identisk med deres fullverdige, lokale Sharepoint server, men for de aller, aller fleste så vil Sharepoint Online gjøre jobben. Dette gir deg et sentralt sted for deling av dokumenter og informasjon med kolleger og kunder. Det er utformet for å virke med velkjente Office-programmer, og det er enkelt å lagre dokumenter direkte på SharePoint og å arbeide sammen på tilbud og prosjekter i sanntid.

Finn ut mer om SharePoint Online >

 Koble sammen gruppene dine ved bruk av Office-programmene de kjenner til og bruker hver dag. Med Skype for Business kan du nå forenkle infrastrukturen med én plattform for oppringing, konferanser, video og deling.

Lær mer om Skype for Business >

 Office Online er Office-pakken i nettleseren, browseren. Du får Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint og Microsoft OneNote hvor du vil, når du vil – visning og redigering av dokumenter direkte i webleseren.

Lær mer om Office Online >

 

Ta kontakt med Cloudservice for tjenester knyttet til Microsoft Office365 eller andre av Microsoft sine skytjenester. Vi hjelper deg  med;

  • Etablering av løsningen
  • Overføring av data
  • Migrasjon/migrering
  • PC og Mac
  • Integrasjon
  • Rådgivning

Nøkkelspørsmål: Hvem kan levere Office365 i Rogaland? Hvem leverer Office365, eller hvor og hvordan kjøper jeg Office365? Hvem kan hjelpe meg med å sette opp min Office365-løsning? Office365 i Stavanger, Sandnes, Ryfylke, Sola, Jæren – Cloudservice kan!